Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hackbällchen
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 35 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zwiebelsuppe und Fertigstellung
- 180 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 50 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 25 g roter Portwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käsesuppe
15p
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 Min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Garnelenklößchen-Suppe
20p
Sauerkraut-Eintopf
35p
Hackbällchen-Suppe
35p
Käsesuppe
35p
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Lachsbuletten
40min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min