Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4184 kJ / 1000 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 110.6 g
- Yağ
- 41.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Bauletti di carne triestini
1 godz.
Farfalle all'uovo
1 godz.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Tortelli verdi
3h 30min
Schiacciatina
2hod. 20min
Pomodori gratinati
1 godz. 10 min
Passatelli
45 min
Gnocco fritto modenese
35min
Zuppa imperiale
1 godz.
Tigelle
3 Std. 50 Min