Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La crème légère à la vanille
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un peu d'eau froide
- 1 gousse de vanille
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le montage
- 400 g de fruits frais variés (fraises, framboises, mangue, nectarine, pêche...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2759.1 kJ / 659 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 38.1 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Macarons lapins de Pâques
48hod.
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 godz.
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons au chocolat
24 godz.
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Trianon
3 Std.