Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile d'olive
- 6 gousses d'ail
- 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 100 g de vin blanc
- 120 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1309.8 kJ / 314.7 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet à l'algérienne
40min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1 Std.
Poulet au vin rouge
55 Min
Brochettes de kefta
55 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Penne à la tunisienne
1h 15min
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Poulet aux poivrons
55 Min