Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
-
2
TL Trockenhefe (8 g)
veya 20 g frische Hefe - 500 g Brotmehl
- 1 TL Salz
- 50 g Haferflocken
- 150 g gemischte Kerne (z. B. Sesam, Leinsamen, Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Mohnsamen) und etwas mehr zum Bestreuen (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Landbrot Backhausart
2h
Irisches Buttermilchbrot
45min
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Landbrot Backhausart
2h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Dinkel-Körner-Brot
2 Std. 50 Min
Leinsamenbrot
1hod. 30min
Vollkornbrot
4 Std.
Karotten-Nuss-Brot
2hod. 10min
UrDinkel Brot
11 godz.