Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
De véspera
- 100 g massa-mãe
- 100 g farinha
- 100 g água
- Azeite q.b. p/ untar
Pão
- 250 g água
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1636 kJ / 392 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Baguetes
15 godz.
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão branco
15 godz.