Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 309 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney picante de manga e malagueta
45 dk
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Galete de tomate
45 dk
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Focaccia de sardinha
1h 20min
Molho pesto
5 menit
Focaccia com azeitona e alecrim
72hod.
Pão naan
1sa
Ciabatta com azeitonas
1 godz. 30 min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Pão com pesto
2 Std. 5 Min
Focaccias
2h