Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo, a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano, grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Pasta all'uovo
Brak ocen
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1 Std. 5 Min
Crespelle di Teramo
1 Std. 15 Min
Pasta all'uovo
1 godz.
Polenta
1 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Cantucci
1h 50min
Burro
40 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Gnocchi al sugo di anatra
2hod.