Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Entremets façon tiramisu
5h
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min