Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice pomme-speculoos
12h
Entremets façon tiramisu
5h
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4h 15 min
Mousses de framboises
1h 15min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min