![Pannacotta au chocolat en deux textures Pannacotta au chocolat en deux textures](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/785DE230-B9E4-45F4-BEFC-10B4A02D4F1A/Derivates/5c332262-8271-48ca-a67d-edcf5510ab5a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 godz. 20 min
Mousse vanille-pomme
7h
Crème au praliné
2h 20min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min