Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
veya ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Baguette
4 Std.
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Knöpfli
50min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20 min
Baguette
1 Std. 45 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min.
Riso casimiro
45min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min