Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zucchinipuffer
-
1
Bund Dill, frisch, ohne Stiele
veya 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele - 500 g Zucchini, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Frühlingszwiebeln (60 g), in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Mehl
- 4 Eier
- ¾ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Schafskäse-Dip
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 100 g Schafskäse, z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta
- ½ TL geriebene Zitronenschale
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL natives Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20 Min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1h
Bulgurpilaw mit Fenchel und Kräuterdip
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min