Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zucchinipuffer
-
1
Bund Dill, frisch, ohne Stiele
veya 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele - 500 g Zucchini, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Frühlingszwiebeln (60 g), in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Mehl
- 4 Eier
- ¾ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Schafskäse-Dip
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 100 g Schafskäse, z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta
- ½ TL geriebene Zitronenschale
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL natives Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1sa 20 dk
Melanzanicreme
1sa 20 dk
Pide mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 godz. 10 min