Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Triglie in salsa piccante
30min
Tonno in agrodolce
1h
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Linguine ai gamberoni
30min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Pesto di pistacchi
10 Min