Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 min
Stielmuseintopf mit Feta
1 godz.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35 min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min