Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Porree-Schinken-Auflauf
1h 20min
Grünkohl-Lasagne
1h 10min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min