Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Gouda, jung, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wirsing
- 1 TL Salz und 4 Prisen zum Würzen
- 40 g Butter
- 25 g Mehl
- 250 g Wasser
- 250 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 500 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, längs geviertelt
- 250 g Cabanossi
- 250 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2936 kJ / 702 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 25 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min