Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina (4 g) ammollati in acqua e ben strizzati
- 2 avocado, ben maturi, a pezzi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di panna acida fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di topinambur e tartufo
55 min.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Mousse al mango
20min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35 min.
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Bicchierini capresi
30 min.
Crema di asparagi
50min