Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Mangold-Ingwer-Suppe
40 λεπτ.
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1hod.
Rote-Bete-Eintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Fenchelgemüse
30 λεπτ.
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min.
Weißkohlsalat
2h 20min
Wirsingsuppe
35 λεπτ.
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min