Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35 min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 godz. 30 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35 min