Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (isteğe bağlı)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 99.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Cime di rapa e cous cous
35 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Brownies alla barbabietola
1 Std.
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Polpettone di seitan
50 min
Carbonara vegana
30 min
Polpette di soia
55min
Rosso burger
1h 35min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 godz.
Burger in agrodolce
1h 10 min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min