Uyumlu sürümler
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Bignè a sorpresa
2hod.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1hod. 20min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Bicchierini capresi
30 min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Bignè con tre mousse
2hod.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min