Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50 dk
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1h 10min
Risotto al vino tinto
25 Min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2sa
Pan pide integral (Pide ekmek)
2h 40 min
Gozleme
1h 20min
Tortillas de coliflor
1sa
Pork belly picante y tofu
35min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 Std. 25 Min
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1sa
Galletas especiadas
1h 10min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min