Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera de pistache
20 Min
Betún de queso crema
5 Min
Garibaldis de chocolate
50 min
Pocky casero
1h 30min
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Mordiscos caseros
1 godz.
Soletas
50 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.