Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Tacos de lechuga Hunan
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pad thai
40min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Salsa holandesa
15 Min
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Filete Wellington
2h 10min
Filete Wellington
14h
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Camarones al ajillo
25 Min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min