Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3730 kJ / 888 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 85 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Profiteroles
2óra 15p
Masa sablé
10min
Ganache de chocolate
35min
Curd de limón TM6
20min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Salsa de caramelo TM6
1óra 30p
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Betún de ganache de chocolate
12h