Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos o chispas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
Pasta bomba
- 90 g de yemas de huevo (aprox. 4 pzas)
- 1 huevo
- 70 g de azúcar refinada
Mousse de chocolate
- 400 g de crema batida, montada (ver tip)
- fresas, en cuartos, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 19.1 mg
Alternatif tarifler
Crema batida
10min
Helado de cheesecake
13 Std.
Pavlovas con frutos rojos
2 godz.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Helado de praliné
5h 30min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Sabayón
15min
Pay de limón express
15min
Crema batida rápida
5 min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Mousse de mango
15min