Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabocha Focaccia
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11 g
Kalori
1883 kJ /
450 kcal
Yağ
19 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Seasonal Squash
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Focaccia with Onions
1sa 30 dk
Tomato Tart Tatin
1sa 10 dk
Honey Blueberry Cobbler
1sa 40 dk
Focaccia with Rosemary and Honey
1sa 10 dk
Chocolate Peppermint Bites
40 dk
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 dk
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1sa 30 dk
Zucchini Bread
1sa 15 dk
Lime Yogurt Berry Mousse
24sa 30 dk
Pecan Pie Tarts
2sa 25 dk
Crab Cakes
1sa 35 dk
Biscuits
40 dk