![Kabocha Focaccia Kabocha Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/879edb23-3e42-464c-a47f-dd87fa397853/Derivates/0ae3c51d-a5ac-4ade-b3b9-713535549f43.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
veya 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia with Onions
1h 30 min
Chai Tea
15 min
Pie Crust
5min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Cloud Eggs
20 min
Sourdough Bread
23h
Tamale Pie (Anna)
1h 30 min
Spiced Apple Cider
25min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Maple Cranberry Gingerbread
1sa 25 dk
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min