Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotte turche
2h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Baguette dolce
4 Std. 30 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane dolce alla frutta
2h 55min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Polka (pane francese)
5h
Pane ai semi misti
5h 20min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min