Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 4 - 5 Prisen Tonkabohne, gemahlen
- Mehl zum Bearbeiten
- 150 g Beeren, gemischt, frisch
- 1 Eigelb
- 1 EL Milch
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osternest
2 Std.
Hefezopf
2 Std. 30 Min
Linzer Torte
3h
Pistazien-Hefezopf
2 Std.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Apfel-Hefe-Schnecken
2 godz. 40 min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min