Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g frische Hefe
- 250 g Milch
- 80 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 180 g Mehl
- 60 g Hartweizengrieß
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1300 g Äpfel, säuerlich (z.B. Boskop)
- 5 EL Zitronensaft
- 150 g Holunderbeergelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2sa 25 dk
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 50 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Zwetschgen-Datschi
2 godz. 30 min
Butterkuchen mit Mohn
4h
Zwetschgenkuchen
2 godz.
Bratapfelkuchen
7 Std.
Käsekuchen mit Mohn
7 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 godz. 30 min
Pflaumen-Quark-Stollen
12h
Dinkel-Walnuss-Stollen
27 Std.