Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 737 kJ / 175 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 306 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Rustic bread
2 Std.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Aquafaba Meringues
2 Std. 15 Min
Rhubarb Ice Cream
36h 25min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Sandwich Bread
3 Std.
Piccalilli
12h 35min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min