Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 blanc de poireau, coupé en tronçons
- 1 c. à café de baies roses
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
600
g de cèpes frais
veya 600 g de cèpes surgelés - 100 g de châtaignes cuites et pelées
- le jus d'1/2 citron jaune
-
150
g de crème liquide 30-40% m.g.
veya 150 g de crème de soja - ½ c. à café de noix de muscade en poudre
- 1 c. à soupe de gros sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Velouté d'asperge
30 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Crème de lentilles au lard
3hod. 10min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Crème de butternut aux châtaignes
35 min