Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de repostería
Terminación
- 500 g de aceite de girasol para freír
- 50 g de azúcar para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 601 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2.11 g
- Karbonhidrat
- 17.28 g
- Yağ
- 7.35 g
- Lif
- 0.77 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosquillas (sin azúcar)
45min
Almoixàvenas
1h 30min
Flores de carnaval
40min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Flan
5h
Tortas dulces y saladas
1h
Carbayones
1h 25min
Tortas de Alcázar
40min
Pestiños borrachuelos
50min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min
Roscos chiclaneros
1h