Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de licor de anís
- 50 g de manteca de cerdo
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
- 200 g de miel
- 100 g de vino dulce (moscatel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 391 kJ / 94 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Flan
5 Std.
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Roscos de vino
45min
Tocino de cielo
4h 30 min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Leche frita
2h 45min
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Pudin de pan
3 Std.