Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de licor de anís
- 50 g de manteca de cerdo
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
- 200 g de miel
- 100 g de vino dulce (moscatel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 391 kJ / 94 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Pan de higos
72 godz. 5 min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Piononos (Andalucía)
13h 20 min
Pudin diplomático
1h 40min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Milhojas de merengue
1h 40min
Roscos de vino
45min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1h 45min
Bizcochos borrachos
1 godz. 5 min
Pestiños andaluces
1 Std.
Tocino de cielo
4h 30min