Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15 min
Basler Brunsli
8h 40min
Linzer Torte
1 Std.
Carac
2 godz.
Osterkuchen
1h 45 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 Std. 30 Min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Baumnussguetzli
1h 15 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.