Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna montata
10min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Palline di pane fritte
3h 15 phút
Patate in salsa piccante
45 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Cannolo scomposto
3 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Crocchette di patate
1 godz. 10 min