Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Strudel viennese scomposto
2h 5min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Mousse all'avocado
15min
Pancakes al bacon e porri
1h
Cioccolata su stecco
2 Std. 30 Min
Blinis con burrata e scampi
1h
Pettirosso di Natale
10min
Bicchierini ricotta e amarene
20min
Long Island Ice Tea
10min
Crêpes ai funghi
1h 50min
Gnocco fritto modenese
35 Min