Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Hot Fudge
20 dk
Pico de gallo
5 dk
Blinis con salmone
1sa
Condimento francese cremoso
Brak ocen
Galette des rois al burro
1h 30min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 Std.
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Tinga de pollo
35min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min