Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
veya 1 cucharada de semillas de sésamo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 258.6 mg
Alternatif tarifler
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 Std. 40 Min
Pan de leche
2h 20 min
Pan rápido a la plancha
25min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2u. 45min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3u. 20min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20 min