Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (isteğe bağlı)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 53.5 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forêt-noire
2h 30 min
Bûche express au praliné
45min
Tarte aux noix
3h
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25 min.
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche aux marrons
1h 40min
Pompes à l'huile
3h
Farçou
2h 20min
Mont-blanc revisité
4h 20min