Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.7 688 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
6 porcji

Malzemeler

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 4.2 g
Kalori 1551.9 kJ / 370.7 kcal
Yağ 15.2 g
Lif 4.2 g
Karbonhidrat 57.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...