Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue, coupée en petits cubes
- 30 g de miel
- 80 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de miel
- 120 g de sirop de sucre de canne
- 2 c. à soupe de rhum brun
- 5 g d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1768 kJ / 419 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Charlotte mangue-Passion
5h
Le rose-framboise
5h
Galette à l'ananas et au rhum
1h 10min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Délice chocolat-coco
1h 30min