Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g buğday
- 200 g patates, pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş
- 300 g un
- 300 g kefir
- 1 tk bal
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 2 tk tuz
- su, üzerine serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 597.8 kJ / 142.9 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 322.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Köy Ekmeği
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 λεπτ.
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3ωρ.
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min