Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g buğday
- 200 g patates, pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş
- 300 g un
- 300 g kefir
- 1 tk bal
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 2 tk tuz
- su, üzerine serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 597.8 kJ / 142.9 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 322.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahin
10min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 Std. 15 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Çikolatalı Fındık Ezmesi
45min
Humus
1h