Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Milch
- ½ TL Salz
- 75 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Mehl
- 140 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 800 g Äpfel
- 20 g Zitronensaft
- 750 g Zwetschgen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 332 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 Std.
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Tortenboden
45 min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min