Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 125 g Mehl
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 70 g Butter, kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Kuchen und Fertigstellung
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 150 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 80 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 3 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 100 g Saure Sahne
- 350 g Sauerkirschen, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1548 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 godz.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Sauerkirschkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Tortenboden
45 min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min