Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2óra 25p
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 godz. 5 min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Tortenboden
45 Min
Elsässer Apfelkuchen
5u. 10min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.