Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2hod.
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Zwetschgen-Datschi
2 godz. 30 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15 min
Tortenboden
45 Min
Streusel
5min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2hod.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 godz. 30 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.