Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15 min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Tortenboden
45min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min