Rosenkohl mit Speck und Mandeln

Rosenkohl mit Speck und Mandeln

4.3 57 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Bratspeck, in Tranchen in Stücken (1 cm)
    150 g
  • Wasser
    400 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Rosenkohl
    800 g
  • Mandelstifte
    50 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    4 TL
  • Wasser zum Anrühren
    2 EL
  • Honig
    1 EL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 Portionen

Protein 66.8 g
Kalori 6019 kJ / 1437 kcal
Yağ 90 g
Karbonhidrat 72 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...