Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de vin blanc sec, type muscadet
- 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1820.2 kJ / 438.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 33.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Mouclade charentaise
40 min
Moules à l'espagnole
50 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Moules à la bretonne
55min
Mouclade
1 godz.
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Moules au roquefort
40 min
Moules au curry
40 min
Moules marinières
30 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min