Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de aceite vegetal
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 30 g de pasta miso
- 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
- 20 g de salsa de frijol chino
- 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
- 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
- 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Relleno para pavo
1h 15 min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Pavo navideño
4h 30 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Tortilla de arroz
1h
Momo
2h
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Pastel de nueces
1h
Prime rib con glaseado de miel y romero
2h 30 min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h