Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
700
g de rhubarbe fraîche, épluchée et coupée en tronçons (2-3 cm)
veya 700 g de rhubarbe surgelée, en tronçons (2-3 cm), préalablement décongelée - 40 g d'eau
- 100 g de sucre roux, à ajuster en fonction de vos goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 487 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2j 30 menit
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24j
Tarte à la rhubarbe
1h
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Purée de céleri
25 Min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 menit
Clafoutis à la rhubarbe
55 menit