Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de lentejas secas negras peladas y partidas (urid dal)
- 1 pellizco de semillas de fenogreco (semillas de alholva) (isteğe bağlı)
- 450 g de agua
- 50 g de sémola de trigo muy fina (semolina)
- 50 g de arroz cocido basmati
- 170 g de harina de arroz
- 50 g de yogur natural
Cocción de los idlis
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 chorrito de aceite para engrasar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 358 kJ / 85 kcal
- Protein
- 322.2 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pato a la naranja
3h 20min
Pan al vapor
2h 25min
Caramelos de sésamo y miel
30min
Sorbete dulce de pepino
4h 10 min
Dip de kéfir a las hierbas
4h 5min
Remolacha fermentada
72h
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan ácimo
1h 50 min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1h 30min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min