Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Karbonhidrat
- 3.33 g
- Yağ
- 18.23 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 godz. 10 min
Chutney de arándanos
1 Std.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 godz. 15 min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Paté de berenjena y pimiento
50min
Riñones al jerez
1 Std.
Chutney de mango - India
1 Std. 10 Min