Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Karbonhidrat
- 3.33 g
- Yağ
- 18.23 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cachuela extremeña
4h 20min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté de hígado de pollo
12 godz.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8 godz. 35 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Riñones al jerez
1h
Chutney de mango - India
1h 10min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8u. 15min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Castañas en almíbar
2h