Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 80 g Olivenöl, nativ
- 200 g Wasser
- 20 g frische Hefe
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 500 g Weizenmehl
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (optional)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Weisswein, trocken
- 250 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- Weizenmehl
- 20 grüne Oliven, entkernt
- 1 Pflaumentomate, in Würfeln (1 cm)
- 4 frische Basilikumblätter, gewaschen und gut abgetropft
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
2h 50min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Erdbeer-Quarktorte
2h 50min
American Apple Pie
1 Std. 20 Min
Überbackener Cheesecake
3h 10min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1h 10min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min