Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di vermicelli di riso
- 10 g di funghi shiitake secchi a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 18 fogli di carta di riso per involtini primavera
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1124 kJ / 267 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ramen coreano con tofu
50 min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Bhaji alle cipolle
35min
Maiale in agrodolce
45 min
Chicken Ramen
14hod. 40min
Ramen
14h 30min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45min
Sundal di ceci
6h 45min
Riso al curry gamberi e verdure
40 min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ramen giapponese
1h 40min