Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 7.4 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 187.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Satay sauce
15 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Wonton soup
1h
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Pork and prawn dumplings
55min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20 min
Cha gio (spring rolls)
55min